Ameera Bloggie ^.^


Disclaimer


Cute Buttons
Hello fellas , welcome to my sweety meety blog ^.^

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin



Friday, 2 August 2013 | 07:58 | 0 ♥
Assalamualaikum Semua . Dengan ini saya ingin mengucap kan Selamat Hari Raya kepada anda semua . Haha xD . Ok lah korang sebelum tu aku nak mintak maaf dekat korang sebab banyak buat salah dengan korang . So , terpulang lah dekat korang nak maaf kan atau tidak . Tak paksa pon . Nanti raya jangan lupe datang rumah okay . Kedatangan korang amat dialu-alukan . InsyaAllah kalau ada rezeki aku pula pegi raya rumah korang okay . Jangan risau . Alang alang dah cakap pasal raya nie . Aku nak cite lah pasal apa jadi dekat sekolah tadi ( 2.08.2013 ) . Tadi masa Bm aku pegi mintak maaf dekat cikgu . Tapi Cikgu tak nak maaf kan . Nak nangis pon ada juga masa tu . Tapi aku tahan je . Semua tak perasan masa tu muka aku nak nangis tau . Bile cikgu tak maaf kan aku pegi lah surau jumpa Ustaz Megat mintak maaf . Mula mula Ustaz diam je . Tapi bile kitaorang tanya lagi sekali baru lah ustaz maaf kan . Lepas habis diaorang semua solat . Kena duduk dekat dewan ada acara apa entah . Lepas tu , kitaorang kena beratur dan salam cikgu sorang sorang . Masa lalu dekat cikgu Aisyah cikgu tanya tak nak mintak maaf ke ? Aku pon apa lagi Saya mintak maaf Cikgu . Lepas tu lalu pula dekat Cikgu Linda . Cikgu yang masa mula mula tak nak maaf kan aku tu . Masa lalu tu mintak maaf lagi sekali . Baru lah cikgu maaf kan . Dah maaf kan sempat lagi cikgu cakap aku banyak buat dosa dengan dia . Aptb . Haha xD . Masa cikgu dah maaf kan tu rasa nak nangis pula . Tapi tahan lagi . Lepas dah habis salam semua cikgu . Masa untuk mintak maaf dengan kawan kawan pula . Firstly , dengan Hidayah masing masing mintak maaf . Then berpeluk normal lah perempuan tak sah kalau tak berpeluk . Secondly , dengan Wahida pula cakap mintak maaf . Then , rasa nak nangis masa tu . Air mata aku dah bertakung . Nasib je boleh tahan . Kalau tak tahan tu dah mengalir kot aku rasa . Lepas dah kesat air mata baru lah aku peluk Wahida . Amira Mus dengan Fadzlina aku dah mintak maaf sebelum masuk surau tu . Then , lagi satu yang aku geram dengan Si Shafiqah Syarif dari awal datang sampai balik asyik mintak maaf je dengan aku . Padahal aku dah lama dah maaf kan dia . Aku saja je dengki dia cakap dekat dia yang aku tak maaf kan dia lagi . Haha xD . Hari nie hari yang bermakna untuk aku . InsyaAllah aku akan ingat hari nie sampai bile bile . For One More Time aku nak mintak maaf lagi sekali dekat korang okay . Harap korang boleh maaf kan aku .Sampai sini je cite aku hari nie . InsyaAllah kalau ada apa apa lagi . Aku akan update . Btw , Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin .

Assalamualaikum :D





|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee