Ameera Bloggie ^.^


Disclaimer


Cute Buttons
Hello fellas , welcome to my sweety meety blog ^.^

Hanya Mampu Tersenyum dan Berdiam diri :')



Wednesday, 14 August 2013 | 05:29 | 0 ♥
Assalamualaikum semua . Sedih kan tajuk update Amira hari nie . Hmm :') Amira hanya mampu tersenyum sebab dapat tengok diaorang bahagia . Walaupon diaorang tak suka dekat Amira :') Tak pee lah . Lagi pon kita tak boleh nak paksa orang suka dekat kita . Amira rasa maybe nie balasan untuk Amira atau pon ada hikmah sebalik semua nie . Amira rindu sangat masa dulu kitaorang kawan rapat . Tapi tu dulu . Sekarang ? Hmm :') Semua nya dah berubah . Dia dah makin jauh daripada Amira . Dia dah lupe kan Amira . Dah ada orang lain bahagia kan dia . Amira tau selama nie Amira jahat dengan diaorang . Tapi kenapa bile Amira cuba nak dekat dengan dia . Dia makin nak jauh daripada Amira ? Ya Allah . Hanya dugaan sekecil ini sahaja sudah membuat kan aku terseksa Ya Allah . Apa lagi jikalau engkau memberikan aku dugaan yang lebih besar Ya Allah . Dapat kah aku hadapi semua itu Ya Allah ? Ya Allah kau kuat kan lah semangat ku untuk hadapi semua nie . Amin ~ Btw , sebenarnya diaorang tengok Amira selalu happy tak pernah nangis depan diaorang . Diaorang selalu ingat Amira tak tau sedih kot . Tapi sebenarnya kalau nak diikot kan . Amira selalu menangis dalam diam . Dalam tidur . Dalam mimpi . Dan dalam Hati . Kenapa diaorang susah nak faham perasaan Amira ? Kenapa susah sangat diaorang nak hargai Amira walaupon sikit je ? Sikit pon tak pee . Tapi nie sikit pon tak ada . Please jangan seksa Aku macam nie . Aku tak kuat . Hmm :') Apa apa pon aku Bahagia kalau kau orang Bahagia . Walaupon dalam hati nie sakit .

Assalamualaikum Semua .

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin



Friday, 2 August 2013 | 07:58 | 0 ♥
Assalamualaikum Semua . Dengan ini saya ingin mengucap kan Selamat Hari Raya kepada anda semua . Haha xD . Ok lah korang sebelum tu aku nak mintak maaf dekat korang sebab banyak buat salah dengan korang . So , terpulang lah dekat korang nak maaf kan atau tidak . Tak paksa pon . Nanti raya jangan lupe datang rumah okay . Kedatangan korang amat dialu-alukan . InsyaAllah kalau ada rezeki aku pula pegi raya rumah korang okay . Jangan risau . Alang alang dah cakap pasal raya nie . Aku nak cite lah pasal apa jadi dekat sekolah tadi ( 2.08.2013 ) . Tadi masa Bm aku pegi mintak maaf dekat cikgu . Tapi Cikgu tak nak maaf kan . Nak nangis pon ada juga masa tu . Tapi aku tahan je . Semua tak perasan masa tu muka aku nak nangis tau . Bile cikgu tak maaf kan aku pegi lah surau jumpa Ustaz Megat mintak maaf . Mula mula Ustaz diam je . Tapi bile kitaorang tanya lagi sekali baru lah ustaz maaf kan . Lepas habis diaorang semua solat . Kena duduk dekat dewan ada acara apa entah . Lepas tu , kitaorang kena beratur dan salam cikgu sorang sorang . Masa lalu dekat cikgu Aisyah cikgu tanya tak nak mintak maaf ke ? Aku pon apa lagi Saya mintak maaf Cikgu . Lepas tu lalu pula dekat Cikgu Linda . Cikgu yang masa mula mula tak nak maaf kan aku tu . Masa lalu tu mintak maaf lagi sekali . Baru lah cikgu maaf kan . Dah maaf kan sempat lagi cikgu cakap aku banyak buat dosa dengan dia . Aptb . Haha xD . Masa cikgu dah maaf kan tu rasa nak nangis pula . Tapi tahan lagi . Lepas dah habis salam semua cikgu . Masa untuk mintak maaf dengan kawan kawan pula . Firstly , dengan Hidayah masing masing mintak maaf . Then berpeluk normal lah perempuan tak sah kalau tak berpeluk . Secondly , dengan Wahida pula cakap mintak maaf . Then , rasa nak nangis masa tu . Air mata aku dah bertakung . Nasib je boleh tahan . Kalau tak tahan tu dah mengalir kot aku rasa . Lepas dah kesat air mata baru lah aku peluk Wahida . Amira Mus dengan Fadzlina aku dah mintak maaf sebelum masuk surau tu . Then , lagi satu yang aku geram dengan Si Shafiqah Syarif dari awal datang sampai balik asyik mintak maaf je dengan aku . Padahal aku dah lama dah maaf kan dia . Aku saja je dengki dia cakap dekat dia yang aku tak maaf kan dia lagi . Haha xD . Hari nie hari yang bermakna untuk aku . InsyaAllah aku akan ingat hari nie sampai bile bile . For One More Time aku nak mintak maaf lagi sekali dekat korang okay . Harap korang boleh maaf kan aku .Sampai sini je cite aku hari nie . InsyaAllah kalau ada apa apa lagi . Aku akan update . Btw , Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin .

Assalamualaikum :D





|


Copyright ©. Code thanks to OhMissLinda.Re-edited by NayliIdzwati. With little helped of CikGee